Naps Pilates

Cadillac ile kas gruplarınızı çalıştırın.

Cadillac ile kas gruplarınızı çalıştırın.

Diğer pilates ekipmanlarında olduğu gibi cadillac ile istediğiniz kas gruplarını çalıştırabileceğiniz çok fazla hareket yapmak mümkün. Cadillac, tüm hareket düzlemlerinde kaslarınızı çalıştırmak için tasarlanmıştır.

2.11.2022 Bizden Haberler
Cadillac ile kas gruplarınızı çalıştırın.

Cadillac Pilates Egzersizleri Nelerdir?

Aletli pilates grubundan Cadillac Pilates egzersizleri, birçok farklı kas grubunu hedefleyen çeşitli hareketleri içerir. Özellikle omuz, sırt, karın, kalça ve bacak kaslarını hedefler. Çünkü egzersizlerin yoğunluğu, kişinin kendi seviyesine ve fitness seviyesine bağlıdır. Bazı örnek Cadillac Pilates egzersizleri şunlardır:

  • Leg Springs: Bacakları güçlendiren bir egzersizdir. Bu egzersiz, leg springs adı verilen yaylar kullanılarak yapılır. Dolayısıyla kişi, yatar pozisyonda bacaklarını yaylara bağlar ve bacaklarını açarak ve kapatarak hareket yapar.
  • Arm Springs: Kol kaslarını güçlendiren bir egzersizdir. Bu egzersizde, kol kasları için özel olarak tasarlanmış yaylar kullanılır. Dolayısıyla kişi, elindeki barı tutarak ve yaylara direnerek hareket yapar.
  • Roll-Down Bar: Karın kaslarını hedefleyen bir egzersizdir. Dolayısıyla kişi, yatar pozisyonda ellerini barın üzerine koyar ve karnını kullanarak yukarı doğru hareket yapar.

Bizden Haberler

Naps Pilates

Whatsapp Destek
Çevrimiçi